I år feirer vi Solørbanens 130-års jubileum. Dette markeres med en storslagen opplevelsestur på Solørbanen lørdag 4. november. En stor opplevelse for hele familien.

Program

Kl. 12:15 – Avduking av blått skilt til Kongsvinger stasjon med trommemusikk og underholdning (gratis og åpent for alle).
Kl. 12:59 – Toget reiser fra Kongsvinger stasjon.
Av og påstigning på Kirkenær stasjon.
Kl. 13:45 – Toget ankommer Flisa stasjon.
Kulturelt program på Flisa med musikk, overraskelser, omvisning av stasjonsbygninger og mulighet for en matbit.
Kl. 15:29 – Toget reiser fra Flisa stasjon.
Kl. 16:15 – Toget ankommer Kongsvinger stasjon.
På togturen Kongsvinger-Flisa-Kongsvinger vil det være historiefortelling om Solørbanens historie og den spennende lokalhistorien til områdene vi kjører igjennom. En og annen artig skrøne kan også forventes!
Oppmøtested er Kongsvinger stasjon.

Billetter

Det er kun et sterkt begrenset antall billetter så sikre deg din billett i dag. Billetter må kjøpes på forhånd. Billetter koster 500 kr + avgift og fås kjøpt her.
Merk: Kjøper du billett kan du gå av og på toget under hele reisen, når du måtte ønske, mellom Hamar-Kongsvinger-Flisa-Kongsvinger-Hamar. Men selve opplevelsesturen med underholdning og overraskelser finner sted på strekningen Kongsvinger-Flisa-Kongsvinger.
Toget har avreise fra Hamar kl. 9:10 og igjen avreise fra Kongsvinger til Hamar kl. 16:59. Fullstendig liste over alle stoppesteder utenom selve opplevelsesturen vil bli publisert her så fort den er bekreftet av Norsk jernbanemuseum.